Maison

Delovni čas: pon. sreda od 11h do 19h, torek, četrtek, petek od 9h do 16h, sobota po dogovoru

  • Ni izdelkov v košarici

Trgovina

AKCIJA

PARADOR VINIL BASIC 5.3 OAK INFINITY NATURAL VIVID TEXTURE 5,3x225x1209mm

 32.33 € vključuje DDV

Cena velja za m2

vinil Parador basic 5.3 SPC- oak infinity natural vivid texture

Opis

PARADOR je razširil ponudbo vinilnih tal z vinilom z vgrajeno nosilno ploščo SPC – PARADOR Basic 5.3. Nosilno ploščo SPC poznajo tudi drugi proizvajalci pod imenom Rigid Vinyl.
PARADOR Basic 5.3 je trpežna vinilna talna obloga, ki je tako robustna, da se lahko uporablja v vseh domačih prostorih. Narejen je iz materialov, ki so za okolje in zdravje prijazni.
Talna obloga PARADOR Basic 5.3 SPC omogoča, da imate lahko z istim materialom enakomeren videz po celotnem stanovanju. V nasprotju s standardnim vinilnim podom ga lahko položite tudi v vlažnih prostorih, kot so kuhinje in kopalnice. Material obstoji tudi ob izlitju vode in nadpovprečni vlažnosti.
Talna obloga PARADOR BASIC 5.3 SPC je topla in mehka za hojo, zato jo brez oklevanja lahko položitev tudi v dnevni ali otroški sobi. Tudi brez copat ne boste dobili hladnih nog. Sredinska plošča SPC izboljša udarni zvok in omogoča enostavno polaganje tal.
Plast z UV-zaščito na dekorju zagotavlja, da tla ne bodo imela negativnih učinkov, kadar so izpostavljena obilni svetlobi ali soncu. To v nasprotju s standardnim vinilnim podom omogoča namestitev sistema PARADOR Basic 5.3 v prostore z velikimi okni ali celo v zimskem vrtu.