Maison

Delovni čas: pon. sreda od 11h do 19h, torek, četrtek, petek od 9h do 16h, sobota po dogovoru

  • Ni izdelkov v košarici

Trgovina

PARADOR TRENDTIME 6 BUKEV WHITE SAWN TEXTURE 4V BELO MAT LAKIRAN LIVING 3-STRIP 13x185x2200mm

 57.84 € vključuje DDV

Cena velja za m2

parador trendtime 6 bukev white sawn texture 4v belo mat lakiran living 3-strip

Šifra: 1739940 Kategorije: , ,

Opis

Z serijo Trendtime 6 iz Paradorja v svoj dom vnašate izjemen čar in živahno radodarnost. Kakovostno ladijsko dno očara s svojim sodobnim videzom in edinstveno površinsko strukturo. Vpadljiva struktura žage s 3-tračnimi tlemi pričara naravni čar in oblikovalski kanček v vaših sobah. Nenavaden bukov parket živahno izboljša vsak stil opremljanja. Bosi od spalnice do kopalnice, joge tudi brez mat in zasebnih baletnih lekcij v otroški sobi. Ta trendna tla spremenijo vaš dom v oazo dobrega počutja z veliko vidikov. Tla so čudovito topla na nogah, lahka hoja je tudi posebno trda in enostavna za nego. Impregnacija zanesljivo ščiti dimenzijsko stabilno in trpežno 3-slojno sendvič tla pred vlago in oteklino. Impregnacija zanesljivo ščiti dimenzijsko stabilno in trpežno 3-slojno sendvič tla pred vlago in oteklino.
Izjemni bukov parket z leti postaja vse lepši, tudi zato, ker vedno pripoveduje nove zgodbe, svoje zgodbe. Tudi pri spreminjanju stilov opremljanja je vedno svež in sodoben. Želite ekstravagantno, igrivo ali klasično?
Svetlo, trendovsko in zelo navdihujoče! Ne glede na to, ali želite svojemu hladnemu starem stanovanju podariti svež videz ali svoj novi dom za družino opremiti kakovostno. Topel bukov parket je trmast, trpežen in vrhunec za oblikovalsko naravnane individualiste. Prefinjen mehanizem samodejnega klika je še en močan argument v prid temu nekoliko drugačnem dnu ladje. Ali imate radi retro šarm, purizem ali etnični videz?