Maison

Delovni čas: pon. sreda od 11h do 19h, torek, četrtek, petek od 9h do 16h, sobota od 9h do 12h

tel.: +386 40 316 816

e pošta: salon@kutin.si

  • Ni izdelkov v košarici

Trgovina

PARADOR CLASSIC 3060 HRAST BELO MAT LAKIRAN LIVING 3-STRIP 13x185x2200mm

 50.54 /m2 z ddv

parador classic 3060 hrast belo mat matiran living 3-strip

Šifra: 1247127 Kategorije: , ,

Opis

Z elegantnim tristranskim parketom iz klasične bukve vnesete sijaj v svoje stanovanje. Bež-rjava barva ustvarja prijazno in toplo vzdušje v vseh bivalnih prostorih, primerna pa je tudi za poslovne prostore. Zahvaljujoč lahki in subtilni zasnovi se ta vrsta lesa harmonično zliva v različne sloge opremljanja. Zaradi svetle barve se manjši prostori zdijo večji.Živahna struktura zahvaljujoč raznolikim zrnom
Naravna obdelava tega lesa z belim oljem je nekoliko zmanjšala prvotno barvo. Ustvari vtis, da je tla prekrita s svetlo patino. Hkrati pridejo do izraza zrna, kar ustvarja vznemirljivo dinamiko, še posebej v kombinaciji z ladijskim dnom. Na splošno pa bukev ostaja precej mirna in zelo enakomerna v primerjavi z drugimi vrstami lesa.
Zaradi visoke odpornosti proti obrabi lahko prenese tudi velike obremenitve s kolesi ali premikajočih se pohištvenih nog. Če je točkovni pritisk nekoliko intenzivnejši, se vdolbine ali praske ne oblikujejo takoj. Lahko dobro absorbira vlago v sobi in jo sprosti nazaj v sobni zrak. Še ena plus točka bukovega parketa je prijeten občutek pri hoji.
Zahvaljujoč dokazani povezavi s kliki je ta parket s tremi trakovi mogoče položiti hitro in enostavno plavajoče in brez lepila.